Përdoruesit e Clover, që perdorin figurëzat të quajtura emoji kanë 8% më shume mundësi tu përgjigjet një mashkull dhe 5% më shumë mundësi tu përgjigjet një femër.

Megjithatë emojit nuk janë të barabarta dhe nuk krijojnë të njëjtin efekt.Të dy gjinitë

pëlqejnë emojin me zemra tek sytë dhe ate me gjuhë jashtë.

Femrat tërhiqen nga emojit ledhatare të tipit figurza që personifikojnë princesha,figure djalli apo dhe diellin rrëzëllitës. 

Meshkujt pëlqejnë ëmojit me puthje,zemra apo emoji buzësh por tundohen dhe nga ato, që percjellin mesazhin e shkeljes së syrit. Po përsa i përket figurzave të padurueshme? 

Femrat s’durojnë duartrokitjet, ndërsa meshkujt figurzat e unazave dhe mërzitjes duke përfshirë të qarat. Provojeni!