Fotografia, e bërë nga Mark Pelley në Australi javën e kaluar, mori shumë përgjigje të ndryshme nga njerëzit online.

Ai e postoi fotografinë në Facebook dhe iu kërkoi ndjekësve të tij ta shikonin atë dhe të përpiqeshin ta gjenin gjarprin e fshehur, transmeton Gazeta Express.

Përgjigjet erdhën nga më të ndryshmet, me përdorues të cilët thanë se në fotografi nuk ka fare gjarpër.

A e vërejtët ju? Nëse jo, këtu ishte: