Nuk dihet ende nëse Lumi ka shkuar në pushime me shoqëri, familje apo ndoshta ka bërë të dashur dhe ka shkuar me të! 

Mirëpo nga fotoja e tij e fundit që e ka hedh në instagram, e kuptojmë se Lumi ndodhet në Turqi, dhe duket se po kalon bukur atje./Kosovarja/