1. Për mbushje mund të përdorni Nutella ose sipas dëshirës mund të zgjidhni edhe ndonjë reçel të preferuar.

2. Një lugë sheqer e përzien me gjysmë gote ujë të vaket dhe një luge gjelle maj buke “kfasac” dhe lihen për 5 minuta. Kjo përbërje përzihet me përbërësit tjerë dhe behet brumi.

3. Brumi lihet të vij për rreth 1 ore. Pasi brumi është gati e ndajmë në topa dhe bëjmë një rreth siç e shikoni dhe ne foto.
Dhe fillojmë të bëjmë kiflet (moltot), pasi janë gati duhet ti len që të vinë dhe 1 or tjetër. Ngrohim furrën në temperaturë 180 ° c dhe i pjekim për 30 min. Ju befte mire.