Përgjigje:

Je 31-vjeçare, e martuar dhe nuk ke nevojë për fat të ri. Je nënë e dy fëmijëve. Je bionde, sykaltër.

Problemi yt është se ke frikë dhe nuk guxon të lëvizësh lirshëm jashtë vendit tënd. Do e kesh edhe një vajzë, pra fëmija i tretë, ndërsa në planin sentimental takohesh ende me ish-të dashurin nga fakulteti.