Përshëndetje! Jam nga Tetova. Çdo biznesi që ia nisi më ndalet puna... Tash kam një biznes shumë të madh dhe dua ta shes...

A do të dal nga kriza që e kam për momentin dhe kur?

Përgjigje:

Unë shoh se do ta shesësh objektin dhe do arrish qëllimin tënd. Shoh se deri në fund të verës do ta arrish synimin tënd, por fakti që nuk shkon diçka është ai që mund t’i gëlltisë edhe mjetet financiare që i përfiton nga shitja e objektit. Shitja e objektit të jep mundësinë për të rifilluar sërish diçka tjetër, por pa ide të qarta dhe pa qasje profesionale biznesore. Zor se mund t’i mbetesh lojal tregut, i cili i nxjerrë nga rendi ata që nuk i përshtaten tregut.