Por, kjo si duket ka ndryshuar!

Një video që shfaq "pajisjen" e jashtëzakonshme për pastrimin e këmbëve është bërë hit në Facebook.

Videoja është shikuar mbi 24 milionë herë dhe produkti po kërkohet nga të gjithë ata që e kanë parë.