Në festivalin “Sunny Hill”, përpos familjes së Dua Lipës bashkë me të ishte edhe i dashuri që tashmë nuk po i ndahet për asnjë moment, shkruan lajmi net.

Pas Prishtinës, Carew si destinacion të radhës kishte Turqinë ku nga atje po publikon imazhe të llojllojshme.

Në këto të fundit shfaqet gjysmë i zhveshur dhe tregon se temperatura është tejet e lartë: “35 gradë këtu”, shkruan ai.

Çifti kohëve të fundit janë shfaqur më të dashuruar se kurrë e që lidhja po i ecën mjaft mirë.

35° up in here
A post shared by ISAAC CAREW (@isaaccarew) on