Albert Sylejmani është babai i fëmijëve të Sasës dhe aktori i njohur kosovar.

Familja e tij më shumë se kurrë po komentohet në media, e kjo për shkak të famës së madhe që i dha roli i ‘Sasës’, aktores Adriana Matoshi, përcjell ORAvip.

Vajza e saj na ka njoftuar me atmosferën e ngrohtë që kanë fëmijët kur janë pranë babait të tyre.

Alberti ka marrë fëmijët e tij dhe i ka dërguar në vende argetuese, kështu duke kaluar edhe kohë me ta.

Mungon Adriana, po ja sa familje e bukur janë ata.