Secila maturante deri edhe në detajet më të vogla mundohet që këtë natë të merr vëmendjen e shumë të pranishmëve, shkruan Kosovarja.

Njëra prej tyre është edhe Anita Bajrami, nga Vitia, e cila vërtetë se në mbrëmjen e maturës ka shkëlqyer.

Për këtë flasin vet imazhet ku vajza me fustan të bardhë mori shumë vëmendje dhe pamja e saj u pëlqye jashtë mase./Kosovarja/