Ylli ka vite në skenë dhe një bagazh të madh në karrierë.

Ai po ashtu ka një jetë të lumtur bashkëshortore dhe tre fëmijë, dy të cilët në këtë video në vazhdim, shihet se janë shumë të disponueshëm, ashtu sikurse babai i tyre.

Ja si e ndezin atmosferën./Kosovarja/