Për këtë arsye policia ka vendosur që të anulohen të gjitha vizitat në këtë spital.

Indeksonline ka kontaktuar me zyrtarin për informim në këtë spital, të cilët kanë treguar se është duke u hetuar situata.

“Policia është duke dyshuar se ka një mjet shpërthyer. I kanë anuluar të gjitha vizitat në spital dhe dy reparte tashmë janë zhvendosur për shkak të hetimeve”, ka thënë ky zyrtar.