Ka treguar suksese në karrierë dhe biznes, si dhe është ndër personat më human të estradës.

Me që muaji i mëshirës fillon që sonte, Edona ka treguar edhe anën më të bukur të një besimtareje të devotshme, duke bërë gati ushqimet që preferohen në këtë muaj.

Ndër to është hallva, e cila gatuhet në netët speciale, siç është kjo sonte, ku sipas kësaj fotografie në vazhdim, po duket shumë e shijshme./Kosovarja/