Fatlume Popovci, kjo vajzë me një zë që bën shumë publikun për vete, vazhdon të jetë ndër këngëtaret më të kërkuara në Kosovë dhe Diasporë.

Kosovarja ua sjell një sekuencë ku ajo e ndezë Cyrihun, duke kënduar tallave në diskotekën Bolero, një zhanër ky që gurbetqarët e dëgjojnë shumë, e që Lumja nuk përton t’ua përmbushë kërkesat.

E kërkuar kudo, e këtë e dëshmon kjo atmosferë.../Kosovarja/