Dreni është pyetur nga gazetarja pse nuk ka bërë asnjë lidhje publike dhe është kaq i fshehtë për jetën private.

“Unë dal hapur nuk e kam problem nuk jam i fshehur. Unë kurrë nuk kam të dashur, thjesht e ruaj privatësinë e partnereve të mira”- ka thënë ai duke qeshur.