Dikur ia publikoi i dashuri, por pak ditë më parë ajo publikoi edhe vet disa foto ku shfaqet me robdeshamber të bardhë dhe tregon një pjesë të gjoksit.

Ajo i fshiu këto foto më pas, prej zhurmës së madhe që u bë nëpër media, por mori vendimin që të fshinte edhe Instagramin për të gjetur qetësinë shpirtëore, mirëpo nuk ia doli dot për shkak se kishte harruar paswordin.

Meqë nuk e fshiu dot, Genta Gjalpi ka marrë një vendim tjetër.

Me një kërkim të thjeshtë në llogarinë e saj në Instagram, vihet re se banorja e Big Brother ka fshirë të gjitha fotot e saj, ndërsa ka lënë vetëm tetë prej tyre. Nuk dihet pse ky vendim i menjëhershëm i saj, por vlen për tu kujtuar se Genta i përjetoi shumë keq komentet negative ndaj saj.