Është edhe vajza Engjëllusha që merr vëmendje të madhe dhe behët shpesh pjesë e rubrikave rozë por jo vetëm si vajza e Shyhretes por tash edhe si një soliste e cila ka filluar suksesshëm karrierën muzikore.

Por është pjesa më e rëndësishme dhe shumë e ndjeshme ajo e familjes ku familja e këngëtares gëzojnë një relacion shumë të shëndetshme dhe këtë e tregojnë aq shpesh nëpërmjet imazheve që tregojnë dhe mbështesin njëri tjetrin.

Njomëza është vajza e madhe e familjes Salihu ajo përkujdeset për pamjen e familjes dhe shumë njerëzve të tjerë, pasi që ajo udhëheq një sallon bukurie dhe e gjithë pesha mbetet te ajo. Engji sot ka ofruar një imazh të motrës duke e përshkruar se e ka zemër . Kjo është dashuria e motrës për motrën. /Kosovarja/