1. Femrat në moshë të madhe të cilat kanë ngelur vejusha
Këto lloj femrat janë të apasionuara pas parave, gjithashtu duan të gjejnë meshkuj thjesht për marrëdhënie seksuale. Janë të drejtëprdrejta dhe e kërkojnë atë që duan.

2. Femrat e divorcuara
Këto femra kanë dëshirë të rregullojnë situatën e tyre pas divorcit dhe gjendja e tyre emocionale nuk është gjithmonë e qëndrueshme. Mund t’i gjeni të dehura dhe me sjellje të pahijshme prandaj mos u habisni.

3. Femrat kurioze
Këto lloj femrash janë kurioze pas gjithçkaje duke përfshirë dhe seksin. Ato nuk thonë jo për eksperienca të reja. Tek kjo kategori më shumë janë vajzat e kolegjeve.

4. Femrat që kërkojnë argëtim
Femrat të cilat duan të argëtohen, të dehen dhe të bëjnë çmendurira janë tipa të shoqërueshëm dhe gjatë netëve kur ato dalin çdo gjë mund të ndodhë.