Kjo kompani merret me dhurata dhe ëmbëlsira të standardit të lartë europian, e që gjithçka shkon sipas preferencës së konsumatorit.

Chocolate Corner, linja e cila organizon tavolina të ndryshme me kombinime të çokollatave dhe frutave, bën që organizimet tuaja të mbeten gjatë në kujtime.

Kompania bën shërbime të ndryshme, ndër to edhe përgatitjen e çokollatave dhuratë për dasma dhe festa të ndryshme, në mënyrë që klientët të kenë më të lehtë organizimet e tavolinave të rëndësishme./Kosovarja/