Adriana Matoshi dhe Arta Nitaj kanë publikuar disa imazhe ku shihen shumë të afërta me njëra tjetrën, transmeton Indeksonline.

Ato i shohim në një veturë ku sigurisht po udhëtojnë së bashku, kurse në formë duken që të dyja.

Rivaliteti mes tyre ka mbetur vetën në serial kurse në realitet aot janë mike të mira.