Geta tashmë shquhet për femrën më seksi shqiptare, ajo mahnitë më pamjen. Geta është trajnerë fitnesi e shumë nga figurat e njohura ushtrojnë në kujdesin e saj, ku edhe rezultati ka qenë çudibërës.

Imazhet e kësaj femre të bëjnë të flasësh me vete për fizikun që ajo ka shëndërruar që secila femër do ëndërronte ta kishte. Geta në rrugët e kryeqytetit po shkëlqen me elegancën e saj duke nxjerr në pah linjat super të bukura. Një kombinim I bukur në mes asaj sportive dhe elegancës që Getën e shfaqin të pa rezistueshme për syrin e të gjithëve. /Kosovarja.