Geta Beqa me punë dhe përkushtim arriti një sukses të madh për vetë dhe për Kosovën, ajo solli vendit shumë çmime gjithashtu fitoi medaljen e artë në Kampionatin Botëror të IFBB-së, në Biarritz France kategoria “ World Ëellness Fitness dhe në Overall Victory Wellness Fitness”.

Ajo përveç që gëzon një fizik të mirë gjithashtu është edhe e bukur, Geta tashmë shquhet si një trajnere e suksesshme, shumë nga fytyrat publike ushtrojnë te ajo. E kërkesat janë shtuar në shumë vende të Kosovës. Asaj i janë drejtuar duke i shkruar se a do zgjerohet fituesi i saj edhe në vende të tjera të Kosovës.

Janë vajzat nga Prizreni Peja që kanë shpreh shumë interesim dhe pa përtesë Geta iu është përgjigjur se janë duke punuar rreth këtij zgjerimi që shumë shpejt do jenë edhe në këto qendra tjera. /Kosovarja/