Bëhet fjalë për një super veturë, nga njëri ndër sallonet më të njohura të automobilave “Alberti”.

Natyrisht, Arbnora si tejet e kujdesshme për të gjithë ndjekësit në Instagram, publikoi imazhe të veturës së re, për të clën dukej shumë entuziaste.

Fundja, ndonjëherë pas shumë mundimeve dhe tendosjeve që njeriu bën, i’a vlen t’i bëhet ndonjë dhuratë vetes, veçanërisht kur ato të shërbejnë gjatë.

/Kosovarja/