Së fundi, ajo ka publikuar një imazh ku shihet veshur me kostum ngjyrë të gjelbër dhe me syze dielli. 

Por ajo që bënë përshtypje është pjesa e lartë ku Eni shihet pa sytjena dhe vetëm me një xhaketë të hapur në të dyja anët.

“Duke pritur verë like this” kishte shkruar Eni në këto imazhe.

Ndryshe, bazuar në këto duket se vera do të jetë shumë e nxehtë me Enin.