27 vjeçarja shihet e veshur me pantallona të kapura ngjyrë ngi, të cilat i kishte kombinuar me syze të bardha dhe me shumë aksesor në qafë dhe duar.

Pop ylli pëlqehet shumë nga publiku mbarë botëror kurse çdo gjë që ajo vesh shndërrohet në një trend të menjëhershëm.