Kryetari i Vushtrrisë, Xhafer Tahiri përveç punës së tij si kryetar, po njihet edhe për paraqitjen dhe pamjen e tij, shkruan Magazina

E fal pamjes, Tahiri ka marr edhe epitetin si kryetari më simpatik në Kosovë.

Ai është mjaft aktiv në rrjetet sociale ku përveç postimeve nga aktivitetet e tij, publikon edhe fotografi familjare me gruan dhe tri vajzat.