Qëllimi është që konsumatorët të mësojnë të jetojnë me më shumë vetëdije dhe të bëjnë një jetë më të mirë. 

Pronari Veeranut bazohet tek parimet budiste dhe qëllimin e ka më shumë tek të rinjtë të cilët janë të apasionuar në teknologji dhe brenda atij arkivoli mund të shkëputen duke reflektuar mbi zgjedhjet e jetës.

Në kafen të cilën klientët e quajnë “ndërgjegjja e vdekjes” ka skelte që kujtojnë se vdekja është rreth e rrotull. 

Bari inkurajon të përjetoni një përvojë të tmerrshme në errësirë dhe ofron zbritje për ata që shtrihen në arkivol për disa minuta. /Blitz.al/