Emri i saj është vërtetë për t’u marrë shembull, me që ajo është edhe drejtoreshë e marketingut në Televizionin Publik të Kosovës si dhe ligjëruese në njërin nga universitetet private.

Në rrjetet sociale është tejet aktive me ç’rast mahnitë në çdo paraqitje, duke qenë shumë e pëlqyer dhe komentuar nga ndjekësit e shumtë.

Edhe kësaj here, stili i saj tregon se këngëtarja është tejet e zonja në përzgjedhjen e rrobave, ku edhe në të bardha ajo mahnitë me pamjen.

Me shumë klas, e tregon vet ky imazh në vazhdim./Kosovarja/