Ndërkohë që po mundohet të fitojë bastin e fundit që ka vënë me mikun e tij Blerim Destani , reperi sapo ka bërë blerjen e radhës. 

Këtë herë nuk bëhet fjalë as për makinë dhe as për orë, por për disa varëse.

Fakti që i bën ato aq të dashura për të me siguri nuk është vlera që kapin, por personazhet që ndodhen të varura në to.

Një prej tyre është edhe frymëzimi i fundit i Noizyt, personazhi i filmave për fëmijë, Goku./intv.al/