Ata dukën sikur janë lindur për njëri tjetrin, të pa ndashëm, të kordinuar dhe dashuria e tyre sa vjen e shtohet. Luana e Geti sa herë iu jepet mundësia për pak kohë të lirë ata shfrytëzojnë mundësin për pak pushim diku larg nga Tirana.

Janë shumë të kujdesshëm në publikime jo çfarëdo imazhi ofrojnë për ndjekësit e tyre. Kjo e sotmja është një dhuratë e bukur, ata të dy ndodhen në veturë duke udhëtuar dhe duken aq bukur pranë njëri tjetrit. Geti pritet të sjell projektin që përflitet se është duke u punuar në studio në bashkëpunim më Flori Mumajesin. Ndërsa Marina po shijon këtë kohë pasi që nuk është e angazhuar në asnjë projekt. /Kosovarja/