Qarkulluan thashetheme nga të shumtat për një ndarje të mundshme, por Korabi qetësisht deklaroj se ata janë bashkë dhe më mirë se kurrë më parë. Edhe më të shpeshta janë daljet publike të tij dhe ekspozimit të familjes për të dëshmuar të kundërtën e asaj se çfarë flitej në raport me familjen e tij të ngushtë.

Korabi përveçse është një këngëtarë shumë I zoti ai është edhe profesor, ligjërues në njërin nga kolegjet në vend. Para pak çasteve ai ka ndarë në ‘Insta Story’ këtë pamje më këtë përmbajte ‘Mësuesi më i mirë në Univers’. Se kështu ai e konsideron vetën apo dikush tjetër, nuk kemi ndonjë detaj më shumë. /Kosovarja/