Njerëzit, kanë posaçërisht dëshirë ti njohin anëtarët e familjes së figurave të njohura. E, interes padyshim që përbëjnë edhe nënat e baballarët.

Liberta Spahiu, bukuroshja e ekranit televiziv, shpesh vihet në qendër të vëmendjes për shkak të deklaratave të saj, por edhe paraqitjeve me stil, shkruan "Kosovarja".

Liberta ndër vite ka treguar për dashurinë dhe afërsinë e madhe që ka me të dy prindërit

Kjo është Lira, e ëma e Libertes bukuroshe./Kosovarja/