Ajo ka treguar suksese në shumë projekte të realizuara, duke dëshmuar se është e lindur për skenë.

Në rrjetet sociale është tejet aktive duke u ndjekur në çdo hap që bën si dhe duke ndarë me ndjekësit momente të ndryshme nga karriera si dhe jeta private.

Kësaj here, ka befasuar me një thënie, të cilën nuk I dihet kujt ia ka dedikuar.

“Nëse duhet të zgjedhësh mes meje dhe personit tjetër, mos më zgjidh mua” , thënie kjo e cila tregon shumë, por duke mos ditur adresë dhe arsye.../Kosovarja/