Edhe sonte ka të tillë, madje ne kemi zgjedh një çift shumë interesant i cili janë aq të lumtur bashkë. E këtë na e dëshmon më së miri video që ua kemi sjell që ta shihni edhe ju.

Aty shihet burri tek sa ia rregullon frizurën gruas së tij, e veçanta është se gruaja e tij është shtatzëne. Ku më pas kur ajo kthehet ka i shoqi e shikon me aq ëmbëlsi atë dhe e puth në buzë, ku më pas bashkëshorti i saj ia puth edhe barkun e rrumbullakosur asaj.

Se ka çifte kaq të lumtura, kjo video ua dëshmon tani./Kosovarja/