Një vendim i afërt me ciftin ka thënë për revistën “People” që përgatitjet për ardhjen në njetë të fëmijës veç se kanë nisur.

33 vjecarja tashmë është në Cleveland, ku edhe jeton i dashuri i saj Tristan Thompson dhe punon atje.

“Khloe është në Clevelend dhe po planifikon që të qëndroj deri sa të lind fëmijën” ka thënë burimi.

Ndryshe, edhe familja do të fluturoj pranë Khloe kur të vije koha të lind ajo.