Vala

Ishte kurora ajo që në vitin 2007 i dha epitetin e missit, mirëpo Arbnora Ademaj nuk u ndal me kaq.

Nga modele kaloi në prezantuese të sportit, pikërisht për t’iu dhënë arsye adhuruesve të sportit ta ndjekin akoma më shumë, shkruan Kosovarja.

Ajo që çdo herë bie në sy dhe komentohet me fjalë nga më të ndryshmet është pamja e saj.

Me siguri e mbani mend se si ka qenë më herët.Nga një femër e plotë ,sot falë përkujdesjes së shoqes së saj Shkenda Dubovës, Nora ka belin për dy kollana.

Natyrisht, që përballë bukurisë së një misi fjalët janë të mangëta,prandaj ju prezantojmë fotot e kënaqeni ju syrin tuaj./Kosovarja/.

MUND TË JU PËLQEJNË