Vala

Angelina Shala për një kohë ishte emri më i lakuar në median rozë, për arsyen që dihet, shkruan “Kosovarja”.

Angelina u përfol për këngët e klipet e saj, por më së shumti për jetën private dhe lidhjen me deputetin Haxhi Shala.

Çka thotë vetë këngëtarja, e cila gjithashtu merret edhe me biznes?

U përfol se përse e doja një njeri të martuar, ndërkohë shqiptarët po e harrojnë një detaj shumë të rëndësishëm, atë që unë nuk e kam detyruar të martohet e ta harroj pastaj martesën. Ai kishte harruar që ishte i martuar dhe unë s’jam fajtore për këtë”, thotë Angelina për “Kosovaren”.

MUND TË JU PËLQEJNË