Është ndër fytyrat më të suksesshme, si në muzikë po ashtu edhe në profesionet që ushtron, shkruan Kosovarja.

Tejet aktive në rrjetet sociale, duke ndarë momente nga më të ndryshmet me ndjekësit e shumtë, por gjithmonë bie në sy një detaj.

Është ngjyra e bardhë nga e cila këngëtarja vërtetë se nuk ndahet asnjëherë.

Duket se kjo ngjyrë e karakterizon çiltërsinë e saj dhe pozitivitetin, tipare këto që asnjëherë nuk i mungojnë.

Ja si duket edhe kësaj here, në të bardha./Kosovarja/

 

MUND TË JU PËLQEJNË