Vala

Prej shumë vitesh është ndër figurat qendrore të shoubizit vendor. Ajo po që ka bërë e bënë lajm, shkruan “Kosovarja”.

Dikur prezantuese, sot aktore e njohur, e angazhuar e dëshmuar fuqishëm në fushën e artit.

Teuta është e pëlqyer mjaftë edhe për shkak të pamjes së jashtme. Vitet e fundit aktorja e ka mbajtur të njëjtin stil dhe nuk la lëvizur shumë në këtë pikë, shkruan “Kosovarja”.

Teuta po jeton ditët më të bukura të jetës përkrah bashkëshortit të saj, Adonisit. Ky i fundit po tregohet shumë i kujdesshëm me bashkëshorten e famshme.

Atij nuk i pengon fare fama e të shoqes, përkundrazi./Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË