Lajmet e fundit nga Nora Istrefi

Nora Istrefi

Nora Istrefi është një këngëtare shumë e njohur. Nora Istrefi është këngëtare e suksesshme dhe e mirënjohur nga Kosova. Karriera e saj ka filluar ne moshën 18 vjeç. Kënga e saj që është hyrë ishte kënga "Shko Tash". Per këngën tjetër bashkëpunoi me tingullin 3nt "Hey hey hey".

2018-04-25 10:24:56
Nora e lumtur pa kufi

Ditë më parë deri sa ishte në pritje për fluturim për në Dubai pamja e...

http://kosovarja.al/temat/