Yjet e ëmbël të “Home Alone” ja si duken 25 vite më vonë (Foto)

Yjet e ëmbël të “Home Alone” ja si duken 25 vite më vonë (Foto)
Yjet e ëmbël të “Home Alone” ja si duken 25 vite më vonë (Foto)
Yjet e u00ebmbu00ebl tu00eb u201cHome Aloneu201d ja si duken 25 vite mu00eb vonu00eb (Foto)

Filmi “Home Alone”, është një film seminar, bazik, dhe me një kult pas, dhe arsyeja pse, është shumë e thjeshtë: Ju nuk do të mund të gjeni ndonjë film tjetër me një atmosferë të tillë magjike, festive, transmeton Kosovarja.

Kjo komedi familjare ishte filmuar në vitet e 90-ta, por që edhe sot e kësaj dite pëlqehet nga e gjithë bota.

Brightside, ka hulumtuar dhe ka gjetur personazhet e preferuara të audiencës të filmit në fjalë, ku i ka krahasuar fotot e tyre të asaj kohe me fotot e personazheve në fjalë të bëra në tremujorëshin e fundit, transmeton Kosovarja.

Dhe ju mund t’i shihni më poshtë personazhet dhe ndryshimet e tyre nga ky film i pa harruar i fundshekullit të kaluar./Kosovarja/

Kevin McCallister luajtur nga Macaulay Culkin

Harry Lime luajtur nga Joe Pesci

Marvin Tregtarët luajtur nga Daniel Stern

Kate McCallister luhet nga Catherine O'Hara

Peter McCallister luajtur nga John Heard

Buzz McCallister luajtur nga Devin Ratray

Megan McCallister luajtur nga Hillary Wolf

Jeff McCallister luajtur nga Mike Maronna

Linnie McCallister luajtur nga Angela GOETHALS

Fuller McCallister luajtur nga Kieran Culkin

Axha Frank luajtur nga Gerry Bamman

Halla Leslie luajtur nga Terrie Snell

Ne nuk mund të rezistojmë duke ju treguar aktorët që luajtën në "HomeAlone 2" Lost në Nju Jork.

Pra, këtu ata janë të ...

Pigeon Lady luajtur nga Brenda Fricker

Cedric luajtur nga Rob Schneider

Znj Stone luajtur nga Dana Ivey

Lexo Revisten Online

Tetor, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Luiza Hasani vajza me yll në ballë
Isha i fundit i ndershëm
I pazëvendësueshmi
Unë budallaqja, u dashurova në profën e matematikës!

http://kosovarja.al/showbiz/