Xheni i “Big Brother” mendon një rikthim me Benardin? Sapo pranoi: Ai ka qenë dashuria e vetme!

Xheni i “Big Brother” mendon një rikthim me Benardin? Sapo pranoi: Ai ka qenë dashuria e vetme!
Xheni i “Big Brother” mendon një rikthim me Benardin? Sapo pranoi: Ai ka qenë dashuria e vetme!
Xheni i “Big Brother” mendon një rikthim me Benardin? Sapo pranoi: Ai ka qenë dashuria e vetme!

Të gjithë e rikujojmë çiftin e Big Brother 9 Xhenin dhe Benardin, të cilët rrëmbyen zemrat e publikut.

Ata kanë shumë kohë që i kanë dhënë fund marrëdhënies së tyre dhe flasin shumë rrallë për njëri tjetrin.

Por tashmë me risinë që ka sjellë Instagrami Xheni sapo ka shprehur ndjenjat e saj.

Në disa prej pyetjeve që i janë drejtur në Instagram ajo ka dhënë përgjigje konfuze, por ka qenë pikërisht një pyetje të cilës Xheni nuk ka ngurruar ti përgjigjet.Ajo është pyetur nëse është personi i vetëm në jetën tënde deri tani që e ke dashur më shumë Benardi?

“Po”- ka thënë ish banorja, duke treguar se pavarësisht që ka kaluar kohë ndjenjat për të kanë qenë të forta…Ndoshta do të ketë një rikthim mes tyre? Kjo mbetet për tu parë…/Blitz.al/

Lexo Revisten Online

Korrik, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Kallashi - E pakrahasueshmja
Po ç’mu kujtove sot, o Teki Dervishi!
Hasan Gashi - Hasan Hakubeti!
Rrëfimi i njeriut që mbeti pa familje - Nuk i mbet kush as për farë!

https://kosovarja.al/showbiz/