Xhemi Shehu dhe Alketa Vejsiu kanë diçka të përbashkët që nuk e mendoni (Foto)

Xhemi Shehu dhe Alketa Vejsiu kanë diçka të përbashkët që nuk e mendoni (Foto)
Xhemi Shehu dhe Alketa Vejsiu kanë diçka të përbashkët që nuk e mendoni (Foto)
Xhemi Shehu dhe Alketa Vejsiu kanë diçka të përbashkët që nuk e mendoni (Foto)

Përveçse janë të dyja moderatore mjaft të suksesshme programesh televizive, bionde dhe nëna fëmijësh duket se Xhemi Shehu dhe Alketa Vejsiu kanë edhe diçka tjetër të përbashkët.

Dy bukuroshet e ekranit kanë publikuar foto në rrjete sociale me bikini ku shohim se forma dhe ngjyra e tyre është identike.

Ndonëse kanë veshur bikini të njëjtë secilës i rri në mënyrë të përkryer. Për Vejsiun kujtojmë se është mjaft e rrallë të pozojë me bikini në rrjete sociale dhe kjo është një nga ato herët e rralla.

Lexo Revisten Online

Shtator, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Shqiptari që rrëmbeu titullin “Më i bukuri i Gjermanisë”
Ç’kohë është kjo?
Ia ka bërë varrin djalit, edhe pse eshtrat ende nuk i janë gjetur
Luftëtari që vlejti sa 1000 ushtarë

http://kosovarja.al/showbiz/