Vjen kënga më e re për Ramush Haradinajn nga Dava Gjergji (VIDEO)

Vjen kënga më e re për Ramush Haradinajn nga Dava Gjergji (VIDEO)
Vjen kënga më e re për Ramush Haradinajn nga Dava Gjergji (VIDEO)
Vjen kënga më e re për Ramush Haradinajn nga Dava Gjergji (VIDEO)

Këngëtarja e cila këndoj disa këngë të cilat dëgjohen çdo herë dhe pëlqehen shumë nga ubliku shqiptar.

Ajo tani ka sjellë një këngë të cilën ia dedikon Ramush Haradinajt, shkruan GazetaBlic.

Tekstin e kësaj këngë të titulluar “O Ramush na ke me veti” e ka shkruar Gjovalin Dushaj, ndërsa muzikën M&D Studion Prishtinë.


Lexo Revisten Online

Dhjetor, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Mis, ikonë femërore, ekstravagante, misterioze
Sonte, 31 dhjetor 2017
Çka thotë Shaqir Palushi për kompaninë e tij, për Kosovën, për familjet në nevojë e për Çun Lajçin?
A është dheu i Kosovës i mallkuar?

http://kosovarja.al/showbiz/