Vjehrri i Edona Llalloshit tregon se për çka është specialiste ajo

Vjehrri i Edona Llalloshit tregon se për çka është specialiste ajo
Vjehrri i Edona Llalloshit tregon se për çka është specialiste ajo
Vjehrri i Edona Llalloshit tregon se për çka është specialiste ajo

Edona Llalloshi e ka mirë me të gjithë dhe e duan të gjithë. Prej vitesh e adhuron një publik i tërë, ndërkaq asnjëherë nuk i ka munguar dashuria e pakufishme e familjarëve, shkruan "Kosovarja".

E, Edona e ka shumë mirë edhe me vjehrrit. Ajo nuk jeton me ta, por gjithsesi raportin me prindërit e burrit e kanë mjaftë të afërt.

Vjehrri i këngëtares nuk i ka kursyer fjalët më të mira për nusen e tij, Edonen, duke folur fjalët më të bukura për të, e gjithashtu duke treguar se sa herë që shkojnë tek ajo kënaqen shumë, shkruan "Kosovarja".

Vjehrri i këngëtares, tregon se ajo është specialiste kur është fjala për të bërë qaja./Kosovarja/

Lexo Revisten Online

Dhjetor, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Mis, ikonë femërore, ekstravagante, misterioze
Sonte, 31 dhjetor 2017
Çka thotë Shaqir Palushi për kompaninë e tij, për Kosovën, për familjet në nevojë e për Çun Lajçin?
A është dheu i Kosovës i mallkuar?

http://kosovarja.al/showbiz/