Urim Bajramaj lanson albumin me këngë për sezonin e dasmave...

Urim Bajramaj lanson albumin me këngë për sezonin e dasmave...
Urim Bajramaj lanson albumin me këngë për sezonin e dasmave...
Urim Bajramaj lanson albumin me këngë për sezonin e dasmave...

Talentin e ka që në fëmijëri, të trashëguar nga nëna e tij.

Ai shprehet se që nga fëmijëria ka pasur dëshirë të madhe të bëhet këngëtarë, shkruan Kosovarja.

Urimi ka 6 vite që është në skenë, ku në të shumtën e rasteve merr pjesë më shumë në Diasporë.

Ai ka përfunduar shkollën e mesme të muzikës në Prizren, duke vazhduar tutje në Akademinë e Arteve në Prishtinë.

Ashtu si shumë këngëtarë, sezoni i dasmave për Urimin është i stërngarkuar dhe jo vetëm në Kosovë.

Ai ka treguar për revistën tonë se mbështetja e publikut është për të shtytja më e madhe, ndërkaq disa nga këngët e albumit të tij që ka lansuar për këtë sezon janë: 1). U shërova
2. Jam beqarë
3). Martohet zotnia
4). Neja sonte
5). Potpuri këngësh etj...


Përveç muzikës, Urimi ka edhe një pasion tjetër, është pikërisht futbolli, ndërkaq për më tutje premton edhe shumë risi të tjera./Kosovarja/


Lexo Revisten Online

Korrik, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Kallashi - E pakrahasueshmja
Po ç’mu kujtove sot, o Teki Dervishi!
Hasan Gashi - Hasan Hakubeti!
Rrëfimi i njeriut që mbeti pa familje - Nuk i mbet kush as për farë!

https://kosovarja.al/showbiz/