Upsss, Blero dhe Teuta në të njëjtin vend me Tarën ?

Upsss, Blero dhe Teuta në të njëjtin vend me Tarën ?
Upsss, Blero dhe Teuta në të njëjtin vend me Tarën ?
Upsss, Blero dhe Teuta nu00eb tu00eb nju00ebjtin vend me Taru00ebn ?

Është fëmiu dhe gëzimi i tyre i parë.

Dhe pavarësisht gjitha rrethanave, që të dy janë shumë të lidhur me të, shkruan Kosovarja.

Dashurinë që kanë për Tarën nuk hezitojnë ta shprehin hapur si Teuta e po ashtu edhe Blero.

Por sot, një veprim i tyre ka befasuar ndjekësit.

Teksa Teuta ishte ajo që shpërndau fotografitë me Tarën, duke lënë mbishkrimin që “Së bashku është vendi ynë i preferuar” , edhe Blero pas disa minutash shpërndau një video të vajzës së saj në Instastory.

A është kjo shenjë që çifti ndodhen në vendin e njëjtë pranë vajzës së tyre.../Kosovarja/

"Together, is our favorite place to be" Tara & mami ❤️❤️❤️
A post shared by Teuta Krasniqi (@teutakrasniqi) on

Lexo Revisten Online

Dhjetor, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Mis, ikonë femërore, ekstravagante, misterioze
Sonte, 31 dhjetor 2017
Çka thotë Shaqir Palushi për kompaninë e tij, për Kosovën, për familjet në nevojë e për Çun Lajçin?
A është dheu i Kosovës i mallkuar?

http://kosovarja.al/showbiz/