Tuna përfundon ceremoninë e kurorëzimit me Patrisin (Foto)

Tuna përfundon ceremoninë e kurorëzimit me Patrisin (Foto)
Tuna përfundon ceremoninë e kurorëzimit me Patrisin (Foto)
Tuna përfundon ceremoninë e kurorëzimit me Patrisin (Foto)

Këngëtarja e njohur dhe shumë e dashur për publikun shqiptar Altuna Sejdiu, sot ka kurorëzuar me martesë dashurinë e saj me Patrisin.

Burime të Kolona.info bëjnë të ditur se çifti sapo ka përfunduar ceremoninë e kurorëzimit në Komunën e Prishtinës, e më pas janë duke e festuar në një lokal të kryeqytetit.

Ndryshe Tuna është në pritje të fëmijës së parë me Patrisin tashmë burrin e saj./ Kolona.info


Lexo Revisten Online

Dhjetor, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Mis, ikonë femërore, ekstravagante, misterioze
Sonte, 31 dhjetor 2017
Çka thotë Shaqir Palushi për kompaninë e tij, për Kosovën, për familjet në nevojë e për Çun Lajçin?
A është dheu i Kosovës i mallkuar?

http://kosovarja.al/showbiz/