Teuta Krasniqi flet për të mirat e të këqijat e jetës

Teuta Krasniqi flet për të mirat e të këqijat e jetës
Teuta Krasniqi flet për të mirat e të këqijat e jetës
Teuta Krasniqi flet për të mirat e të këqijat e jetës

Me gjasë të gjithë po prisni për të mësuar se për çka është penduar aktorja e njohur. Në të vërtet, ajo thotë se nuk është penduar për asgjë, se është në rregull me të gjitha veprimet e saj, shkruan “Kosovarja”.

“Nëse u referohemi çështjeve madhore të jetës, nuk jam penduar për asgjë”, deklaron aktorja e njohur, duke shtuar se çdo gjë që i ka ndodhur, e ka sjellë në këtë pikë.

“Çdo gjë që më ka ndodhur në jetë, si të mirat si të këqijat, më kanë sjellë në këtë pikë ku jam sot, e këtu ku jam sot ndihem shumë e plotësuar dhe në harmoni”, thotë Krasniqi për “Kosovaren”.

Lexo Revisten Online

Shtator, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Shqiptari që rrëmbeu titullin “Më i bukuri i Gjermanisë”
Ç’kohë është kjo?
Ia ka bërë varrin djalit, edhe pse eshtrat ende nuk i janë gjetur
Luftëtari që vlejti sa 1000 ushtarë

http://kosovarja.al/showbiz/