Teuta dhe Adonisi sot kishin 3 vjetorin e lidhjes, por këtë ua kujton tjetër kush...

Teuta dhe Adonisi sot kishin 3 vjetorin e lidhjes, por këtë ua kujton tjetër kush...
Teuta dhe Adonisi sot kishin 3 vjetorin e lidhjes, por këtë ua kujton tjetër kush...
Teuta dhe Adonisi sot kishin 3 vjetorin e lidhjes, por ku00ebtu00eb ua kujton tjetu00ebr kush...

Teuta Krasniqi, një emër shumë i njohur në vendin tonë, një aktore dhe nënë shembullore, e që këtë e ka dëshmuar shumë herë, shkruan Kosovarja.

Sot për të dhe bashkëshortin e saj është një datë shumë e veçantë, ku pikërisht në këtë datë filloi gjithçka për ta.

Këtë me shumë dashuri dhe me fotografi që sigurisht ua kthejnë kujtimet, i përkujtuan edhe fansat e tyre, që sigurisht i bënë të ndjehen nostalgjik.

Teuta edhe përmes intervistave të shumta ka hedhur poshtë të gjitha spekulimet që u bënë rreth jetës së saj private lidhur me të kaluarën, duke dëshmuar se ka një jetë shumë të lumtur familjare si dhe është shumë e përkushtuar në punën që bën.

Ja disa fotografi të tyre, me rastin e kësaj date të veçantë./Kosovarja/

Lexo Revisten Online

Gusht, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
E pakrahasueshmja Morenë!
Gjurmëmadhi Qani Mehmedi
Pa Kosovë si pa sy!
Si u mor gabimisht në Hagë Agim Murtezi?

https://kosovarja.al/showbiz/